Yhdysvaltain hallitus on nyt Bitcoin Whale 1 miljardin dollarin Silk Road takavarikoinnin ansiosta

Rikosoikeuden viimeisin omaisuus tekee Yhdysvaltain hallituksesta yhden suurimmista Bitcoinin haltijoista.

Yhdysvaltain oikeusministeriö (DoJ) on takavarikoinut kryptovaluutat tuntemattomalta henkilöltä nimeltä Individual X, mukaan lukien 69370 Bitcoin.

Varojen arvo on yli miljardi dollaria, ja ne kuuluivat tähän osoitteeseen: 1HQ3Go3ggs8pFnXuHVHRytPCq5fGG8Hbh.

Tämä oli verkon neljänneksi suurin Bitcoin-osoite ja vasta muutama päivä sitten se oli ollut lepotilassa noin viisi vuotta.

Blockchain-analytiikkayritykset olivat havainneet, että osoite oli liitetty Silk Roadiin, joka on nyt lakannut pimeästä verkkomarkkinoista. Yhdysvaltojen säännöstön 981 (a) (1) (C) §: n mukaan hallitus voi takavarikoida omaisuuden, joka voidaan jäljittää mihin tahansa rikokseen, jota pidetään “määritettynä laittomana toimintana”.

Silkkitie toimi vuosina 2011–2013 ja sitä käytettiin laittomien tavaroiden, kuten huumeiden ja lisensoimattomien aseiden, vaihtoon.

Ainoa maksutapa markkinoilla oli BTC.

Sisäisen veroviraston ja Yhdysvaltojen rikostutkintaosaston suorittama tutkimus. Kalifornian pohjoisen piirin asianajajavirasto totesi, että hakkeri (virallisessa tuomioistuimen asiakirjassa nimetty yksilöksi X) varasti Bitcoinin Silk Roadilta ja siirsi varat yllä olevaan osoitteeseen vuonna 2013.

Vaikka lompakon osoite sisälsi alun perin vain Bitcoinia, se oli saanut lisää kolikoita kovien haarukoiden takia. Oikeusasiakirjan mukaan DoJ takavarikoi 3. marraskuuta omaisuutta, joka sisälsi 69370 Bitcoinia (BTC) ja vastaavia määriä Bitcoin Goldia (BTG), Bitcoin SV (BSV) ja Bitcoin Cash (BCH).

Lehdistötiedotteen aikaan takavarikoitu kokonaismäärä on 1,0958372 miljardia dollaria.

Takavarikoinnin myötä Yhdysvaltain hallituksesta tulee yksi suurimmista haltijoista. Aikaisempien tapauksien tapaan hallituksen pidätetty BTC myydään liittovaltion huutokaupassa.

Sinun ei pitäisi koskaan tehdä sijoituspäätöstä ICO: sta, IEO: sta tai muusta sijoituksesta tämän verkkosivuston tietojen perusteella, ja sinun ei tule koskaan tulkita tai muuten luottaa mitään tämän verkkosivuston tietoa sijoitusneuvonnaksi. Suosittelemme, että otat yhteyttä lisensoituun sijoitusneuvojaan tai muuhun pätevään talousasiantuntijaan, jos haluat sijoitusneuvoja ICO: lle, IEO: lle tai muulle sijoitukselle. Emme hyväksy minkäänlaista korvausta ICO: n, IEO: n, kryptovaluutan, valuutan, tokenoidun myynnin, arvopapereiden tai hyödykkeiden analysoinnista tai raportoinnista.

Etelä-Korean Soulin pääkaupunkiseudun poliisiviraston tiedustelupalvelut ovat ryöstäneet Bithumbin toimistoja suorittamaan petoksiin perustuvia etsintä- ja takavarikointipäätöksiä Soulin Shinmunin mukaan.

Noin kahden kuukauden hintakonsolidoinnin jälkeen sen jälkeen, kun se oli nopeasti toipunut mustasta torstaina (12. maaliskuuta), Bitcoin irtautui alueestaan ​​pitkän heikon volatiliteetin jälkeen.

Uuden raportin mukaan Intian hallitus aikoo kieltää salaustoiminnan maassa. Jos se menee parlamentin läpi, uusi kielto vaikuttaisi lähes kahteen miljoonaan aktiiviseen salaukseen …
Onko kryptovaluutta todellinen uhka Fiatin rahoille?

This entry was posted in Bitcoin.